Czy ktoś z Was chciałby jakkolwiek pomóc?
Możecie zrobić grafiki, tapety, avatarki, bannery dla strony, cokolwiek.
Również filmiki, jeśli ktoś ma ochotę
Będę również wdzięczna za pisanie tutaj o wszelkiej maści spoilerach czy wklejanie linków do co ciekawszych wywiadów [może być ang, przetłumaczę] i video znalezionych w internecie.
to ja juz Karolinie mówilam, że filmik boski chociaż jestem w 1 serii xD _________________
Damon Team Neal Team Chuck Team GG | tVD | Californication | 90210 | Pretty Little Liars | White Collar | SKINS | True Blood | Bones | House MD | Glee | SATC | Prison Break | GA | Fringe
nie mam już capsów z odcinków. te dwie animacje to było wszystko czym dysponowałam, żeby powstała. ze zwykłych nie połączonych ze sobą scen nie wychodzą-to tylko 'przelatujące' zdjęcia. jak ktoś capsy porobi, to zrobię.
W sumie jeśli chcecie, to napiszcie numery odcinków, a ja wstawię z nich capsy. Jesli to nie problem dla Was, to włączę sobie ImageGrabbera, zrobi mi 1000 capsów z każdego odcinka i wstawię tutaj w całości, a potem każdy sobie wybierze to co potrzebuje. Wiadomo, że będzie trochę zbędnych, niewyraźnych ujęć, ale paczka ok 15MB bedzie ważyła, więc da się ściągnąć \
To ja poproszę takie capsy Obojętna mi ilość (jakość ważniejsza) Numery odcinków są mi obojętne. Dzięki za te co dałaś teraz, Malvina
Świetne te filmiki, szkoda, że ja połowy momentów nie widziałam [a tak btw. to która seria jest teraz emitowana na polsacie ?]
Wrzucam teraz paczkę 90 MB, w której są porobione foldery - są tam capsy z Brennan, Boothem, Angelą, Zakiem i Hodhinsem, Cam i Goodmanem i całą ekipą. Pościągałam z jednej stronki w necie, myślę, że może się to przydać
Się mogę podjąć tego bojowego zadania
To ma być takie małe coś, trochę to takie jakieś mikroskopijne
Jeden wystarczy, czy zwykły plus animowany?
A, i capsy, są zawsze potrzebne, więc jak masz jakąś paczkę, to poproszę
Tak zawsze przydadzą się jakieś capsy szczególnie z 15 lub 16 odcinka 1 serji gdy Booth ratuje Bones Proszę! _________________ http://pl.youtube.com/watch?v=OAOPano8w4E
Od wczoraj doszły jeszcze 2 porcje fotek z planu i jeden filmik, następne fotki z planu pojawią się wieczorem ... i mam w zapasie bardzo ciekawy filmik z 3 serii _________________ Arteffact. Webdesign i fotografia.