Forum TVshows.pl Strona Główna

Rozmowy ogólne - ARCHIWUM
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TVshows.pl Strona Główna -> Plotkarka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dziubulek
Grigorij Saakaszwili [CZTEREJ PANCERNI]

Doł.: 02 grudnia 2006

PostWysłany: 17 kwietnia 2008 ~ 23:38    Temat postu: Rozmowy ogólne - ARCHIWUM Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tajemnicza Plotkara (Kristen Bell) ma oko na Upper East Side. Widzi wszystko, i wie wszystko. To dzięki niej poznajemy perypetie młodych pięknych i bogatych nastolatków z Nowego Jorku.

Piękna i ambitna Blair Waldorf (Leighton Meester) po wyjeździe swojej przyjaciółki Sereny van der Woodsen (Blake Lively), stała się najpopularniejszą osobą w szkole. Podziwiana przez dziewczyny, pożądana przez chłopaków... Blair doskonale odnalazła się w nowej roli, jednak po roku, niespodziewanie pojawia się Serena... Jak wiele to zmieni? Czy dziewczyny odnowią przyjaźń? I dlaczego Serena wróciła?
Odpowiedzi udzieli nam... Plotkara, która wie, za co ja kochamy, i właśnie dlatego zadba, abyśmy mieli o czym plotkować.

Blake Lively : Serena van der Woodsen
Leighton Meester : Blair Waldorf
Penn Badgley : Dan Humphrey
Chace Crawford : Nate Archibald
Ed Westwick : Chuck Bass
Taylor Momsen : Jenny Humphrey
Jessica Szohr : Vanessa
Kelly Rutherford : Lily van der Woodsen
Matthew Settle : Rufus Humphrey
Kristen Bell : Plotkara (głos)
Connor Paolo : Eric van der Woodsen
Michelle Trachtenberg: Georgina Sparks
Margaret Colin : Eleanor Waldorf

Ostatnio zmieniony przez dziubulek dnia 24 kwietnia 2008 ~ 16:47, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dziubulek

PostWysłany: 17 kwietnia 2008 ~ 23:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rozkręćmy temat, to może uda się wyciągnąć na główną Smile

mam nadzieję, że nie tylko ja oglądam Very Happy
Arnie [13 POSTERUNEK]

PostWysłany: 17 kwietnia 2008 ~ 23:45    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oglądałam na TVN7 2 pierwsze odcinki Smile Serena i Blair są bardzo ładne. Fajnie je dobrali. A Jenny sobie jakoś inaczej wyobrażałam. Nie pamiętam dokładnie książki, ale czy mi się wydaje czy trochę pozmieniali w wątku Sereny i jej brata?

Pamiętam jak w mojej klasie był boom na książkę ;p a serial nagrywam dla koleżanki ;p
dziubulek

PostWysłany: 17 kwietnia 2008 ~ 23:50    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja ksiażke czytałam 2 razy, ale za chiny ludowe nie mogę sobie przypomnieć fabuły Very Happy a nawet nie mam czasu zeby przeczytac jeszcze raz.

ja sobie Serene inaczej wyobrażałam. za to Dan przerósł moje oczekiwania
Arnie [13 POSTERUNEK]

PostWysłany: 17 kwietnia 2008 ~ 23:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja przeczytałam tylko pierwsze 4 tomy książki (za dużo chętnych było i zgubiłam się gdzieś w środku kolejki ;p) zresztą to było ze 3 lata temu...

Dan jest ładniejszy niż myślałam, że będzie. Chuck mnie wkur***, a Nate jakiś taki dziwny.
olkashrek
Kramer [VABANK]

Doł.: 01 grudnia 2006

PostWysłany: 18 kwietnia 2008 ~ 16:53    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja pierwsze dwa odcinki sobie ściągnęłam, ale od wtorku zaczynam regularnie oglądać Wink świetny Dan i te jego zaloty do Sereny Laughing
Fajny ten aktor co gra Chucka - naprawde gościa nie cierpię Twisted Evil On i Blair jeszcze się rozkręcą Twisted Evil

www.teatrikon.org.pl

http://ciasteczkowekrolestwo.blogspot.com/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  

Paula
Szerszeń [VINCI]

PostWysłany: 18 kwietnia 2008 ~ 17:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja widziałam pierwszy odcinek, dzisiaj obejrzę sobie powtórkę drugiego ;D

Przeczytałam prawie wszystkie Plotkary, najlepsze były te końcowe- 8 i 9 ;D Tych pierwszych to prawie nie pamiętam, bo to było dawnooo.

Blair i Serena są śliczne, fakt. Nate powinie być za to bardziej przystojny. I rzeczywiście, Dan też przerósl moje oczekiwania, inaczej go sobie wyobrażałam ;D

Serial taki trochę plastikowy, ale chyba będę oglądac ;D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aaknil
Podkomisarz Marek Brodecki [KRYMINALNI]

PostWysłany: 18 kwietnia 2008 ~ 19:22    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Doma
Duńczyk [VABANK]

PostWysłany: 18 kwietnia 2008 ~ 22:39    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hah, jaki wysyp nagle na 'Gossip Girl' Ja oczywiście oglądam, jestem po 7 odcinku Mr. Green Wg mnie jest świetny, idealnie odzwierciedlili amerykańskie realia, przez co serial ma fajny klimat. Dobrali odpowiednich aktorów, choc kreacje filmowe i książkowe bohaterów są czasami diametralnie różne, z tego co pamiętam. Genialna jest aktorka grająca Blair. Sereną jestem trochę zawiedziona, ale też jest dobra. Wink
Dan boski ach, i Jenny jest cudna.
Powrót do góry
dziubulek

PostWysłany: 18 kwietnia 2008 ~ 22:55    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla mnie Serena wygląda jaby była od nich wszystkich z 5 lat starsza Very Happy
Dan za to jest po prostu boski.... ostra konkurencja dla Lucasa z OTH Very Happy
Blair gra mi na nerwach, Chuck jest dobry, bo dużo może jeszcze nabroić Very Happy a Nate ma mine jakby za chwilę miał się popłakać Very Happy

generalnie serial boski Mr. Green

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 00:04    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odświeżam.

takie na razie banerki. avciory się robią Very Happy

Duńczyk [VABANK]

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 00:26    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Boskie bannerki pierwszy chyba beściarski xD
Sandruś Twoje aveczki tez super Very Happy

zaczyna nam się faza na kolejną produkcję Laughing a powiem Wam, że po kolejnych odcinkach wciąga jeszcze bardziej Wink
Powrót do góry
dziubulek

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 00:44    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Domuś, dlatego właśnie ja na razie oglądam tylko w TV Very Happy bo gdybym zaczęła oglądać w necie, to moja matura stanęłaby pod WIELKIM znakiem zapytania... Mr. Green ale kurczę, swietny jest ten serial: typowe amerykańskie nastolatki, bez idealizowania i słodzenia.

już mam 12 avków Very Happy
Duńczyk [VABANK]

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 00:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przed maturą to nie za bardzo. ja każe moim odłączyc internet bo jak zacznę oglądac to hoho Laughing

ja bym jeszcze dodała, że to są typowe bogate amerykańskie nastolatki. wreszcie pokazują wyższe sfery i salony zachodu. to mi się najbardziej podoba w tym serialu. taki przepych ale i lekkosc. fajną formą to pokazali. Very Happy

a nie wiecie ile tych odcinków ma byc? Very Happy

wrzucaj, aveczki, wrzucaj Mr. Green
Powrót do góry
dziubulek

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 01:00    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurczę, dla mnie to jest nie do pojęcia, jak oni żyją. mają wszystko: pieniądze, markowe ciuchy, drogie samochody. Ale jakoś nie wydaję mi się, że przynajmniej jedno z nich jest szczęśliwe. Jenny i Dan są super. Bo nie są zmanierowani i mają pojęcie o prawdziwym życiu. Serena chyba też letką metamorfozę przejdzie Very Happy ale Blair i Chuck? Porażka.

nie wiem ile wyemituje TVN7 ale na tej takiej smiesznej stronce jest 13 odcinków I sezonu i 21 kwietnia mają wrócić niby Very Happy
Arnie [13 POSTERUNEK]

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 01:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, ze czytałam coś, ze planują na razie 22 odcinki, choc mogło mi się coś pokręcić.

Co mnie wkurza, jak oglądam odcinki na TVN7, to teksty typu 'przeczytałam na plotkarce'... ale to taki mały szczegół.
Doma
Duńczyk [VABANK]

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 01:07    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasa to jednak nie wszystko. wszystko wychodzi w praniu, i rzeczywiście żadne z nich nie jest do końca szczęśliwe bo zawsze im czegoś brakuje. Jenny właśnie tej materialności a reszcie szczęścia w uczuciach. Ale dobrze, że pojawił się ktoś taki jak Dan z siostrzyczką bo kontrastują ten idealny świat bogaczy. Niby żyją w takiej samej realności ale są kompletnie różni...
No i potem z kolei pojawia się moment, kiedy muszą zdecydowac jak daleko mogą się posunąc żeby zdobyc to czego pragną... Fajne będą odcinki, fajne. Chyba muszę się wrócic, zeby byc na równi z tv. Very Happy

a co do ilości to też słyszałam o 13 i tyle linków jak do tej pory znalazłam. Pościągam i dowiem się co i jak Mr. Green
ciekawe co będzie potem... oby nie spadek formy, bo jak na razie bosko.
Powrót do góry
dziubulek

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 01:15    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja znalazłam focie na oficjalce i najfajniejsze jest to, że Dan będzie z Sereną
Jenny jest typowy przykładem na dobrą dziewczynke, która zagubi się w złym świecie. a Blair i Chuck bardzo jej w tym pomogą.

Ale Dan po prostu wymiata....
Kot Marian [MAGDA M.]

Doł.: 07 kwietnia 2007

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 13:34    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Serial zapowiada się świetnie. Kilka lat temu czytałam chyba ze 3 tomy Plotkary... ale już mało co pamiętam.
Troche mi nie pasuje Serena i Nate... Serena za staro wygląda i wcale nie jest takim ideałem [pod względem urody] jak w książce. Jest ładna, ale nie idealna.
No a Nate... wyobrażałam sobie go całkiem inaczej. Ten aktor jakiś taki dziwny jest. "Książkowy" Nate był przystojniejszy xD
Ale za to Dan jest boski Smile Pasuje do Sereny.
Powrót do góry
Paula
Szerszeń [VINCI]

PostWysłany: 19 kwietnia 2008 ~ 15:10    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy w tym serialu jest Vanessa? Bo pamiętam, że z ksiązki ją najbardziej lubiłam
Powrót do góry
dziubulek

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:40    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Arnie [13 POSTERUNEK]

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:42    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jacy oni są wszyscy piękni na tych avkach Smile 'cute boy' Very Happy
wreszcie się doczekałyśmy.
Doma
Duńczyk [VABANK]

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no powiem Ci dziub dziubie że mnie zagięło ;O boskie te avy!
Dan jakie ciachooo
mogę sobie któregoś avka ukrasc? tylko jeszcze nie wiem jakiego Laughing
Powrót do góry
dziubulek

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:47    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oni generalnie do brzydkich nie należą Very Happy
się robią jeszcze następne.
Arnie [13 POSTERUNEK]

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:48    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o jak fajnie, ze będą następne... Nawet o tym, ze pragnę więcej w SB pisałam Smile
Doma
Duńczyk [VABANK]

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:51    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rób Mr. Green potem jakiegoś skradnę Very Happy
Powrót do góry
dziubulek

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:52    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okej, ale poza tymi które wybrałam Very Happy zostawiam Wam kjut boja, bo mi nie konweniuje w podpisie Very Happy
Arnie [13 POSTERUNEK]

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:54    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam wielki problem, bo się cholernie przywiązuje do podpisów... i zmiany są dla mnie bardzo trudne... (jakie zwierzenia xD)
dziubulek

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 01:57    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Inez, jakby nie było nikt Cię do tego nie zmusza Very Happy
ale wiesz, wiosna idzie i te sprawy Very Happy
Arnie [13 POSTERUNEK]

PostWysłany: 20 kwietnia 2008 ~ 02:03    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie wiosna (szkoda, ze jej nie widać) czas na zmiany Smile skoro 'kjut' jest wolny, to ja go zaklepuje, a później dobiorę sobie resztę, może być?? Very Happy
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum TVshows.pl Strona Główna -> Plotkarka Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4

Skocz do:  
Polecamy: INWEST Gliwice | house md | michał jabłoński | Mam talent
Wikos xFirma xLogo.pl e-Znak.pl